Een betrouwbaar baken in de flexibele bouwwereld.


Wij werven en selecteren al sinds 2000 zelfstandige vakmensen in Nederland. Wij vinden de gemotiveerde vakman die bij de opdracht past. Kennis, kunde en motivatie staan bij ons hoog in het vaandel, afspraak is afspraak staat voorop. Honderden zelfstandige vakmensen uit ons netwerk zijn werkzaam bij prachtige projecten door heel Nederland. Wij zoeken betrouwbare vakmensen die trots zijn op het resultaat dat zij leveren.
 

Afspraak is afspraak


Voor een intermediair als JS bemiddeling geldt afspraak is afspraak, geen gedoe. Wij maken concrete afspraken met zowel u als de zelfstandige vakman. Wij zorgen er voor dat alle betrokken partijen zich aan deze afspraken houden. Dit leggen wij contractueel, in een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst, vast.

Omdat wij al 17 jaar actief zijn beschikken wij over voldoende middelen om vakmensen wekelijks uit te betalen.Jouw intermediair


Als intermediair bemiddelen wij tussen u en zzp'ers. Wij beperken voor beide partijen de risico's en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouwwereld. Wij garanderen u dat u risicoloos zzp'ers kan inhuren en nemen alle administratieve handelingen op ons.


Oplossingsgericht


Wanneer er zich onverhoopt een situatie voordoet waarop vooraf niet was gerekend, zetten wij de extra stap om deze uitdaging voor alle betrokken partijen naar behoren op te lossen.


Zekerheid en transparantie


Alle zelfstandige vakmensen die via JS bemiddeling werken hebben de vrijheid van het ondernemerschap, gecombineerd met de zekerheid van de contractuele afspraken die wij met alle betrokken partijen maken.

Veelgestelde vragen (FAQ)